Noutăţi

21 noiembrie 2023

Î.S. Moldelectrica invită elevii claselor I-IV-a să participe la un concurs de creativitate Cum ajunge lumina în casa mea?

Întreprinderea de Stat „Moldelectrica” organizează în perioada 21 noiembrie – 08 decembrie concursul de creație ,, Cum ajunge lumina în casa mea?”, în rândul elevilor din ciclul de învățământ primar.

Astfel participanții concursului vor avea misiunea de a crea clipuri video cu o durată de maxim două minute, prin care vor promova sectorul electroenergetic, importanța meseriei de energetician, dar și cum își imaginează aceștia drumul energiei electrice până la instalațiile electrice din casă.

Concursul „Cum ajunge lumina în casa mea?” se desfășoară în perioada 21 noiembrie – 08 decembrie 2023 și presupune evaluarea  -  în două etape:

  • Evaluare Locală- desfășurată la nivelul Sucursalelor Î.S. „Moldelectrica” (Nord-Vest, Nord, Centru și Sud)– unde vor fi selectate câte 3 cele mai reușite materiale din fiecare regiune;
  • Evaluare Republicană – din cele 12 materiale selectate la nivelul Sucursalelor se vor selecta 3 ce se vor clasa pe locurile (I,II și III).

Suplimentar, cele 12 materiale selectate vor fi plasate pe pagina de faceebook a Î.S. „Moldelectrica” pentru participarea la premiul ,,Simpatia publicului”, prin determinarea celui mai votat material în perioada 14-18 decembrie 2023 .

Așteptăm cele mai ingenioase filmulețe pe adresa [email protected] cu mențiunea în titlul mesajului „Concurs - Cum ajunge lumina în casa mea?”.

Instrucțiunea de participare o vedeți aici 

 

Ultima modificare: 18.04.2024